Viktigt med fönster

Fönster är något som har kommit att bli allt mer centralt när det kommer till att bygga hus i allmänhet, men framförallt när det kommer till att bygga tjsiga och härliga hotell. För även om man kanske inte direkt tänker på det själv, så är sanningen den att när det kommer att bygga en snygg byggnad så är stora och ljusa fönster a och o.

För vad är ett hotell utan allt det där härliga solljuset som gassar in i hotellrummet eller i foajen? Som gäst reflekterar man kanske inte så mycket över just detta, oftast på grund av att det är en självklarhet. Hotell ska vara ljusa och luftiga, och är det nästan också alltid.

Det brukar liksom inte finnas så mycket att anmärka på, och tur är väl det för hotell ska man verkligen inte behöva klaga på. Inte när det gäller servicen, men särskilt inte på själva arkitekturen av hotellet.  Men trots detta så ska man verkligen inte underskattat det faktum att få vara kräsen ibland. Betalar man pengar för att koppla av på ett hotell, ja då ska det också vara bra på alla möjliga sätt och vis.