Ta finaste resebilderna

Att åka ut på resa gör många för att uppleva och se nya saker. Detta vill de flesta föreviga och därför är det en självklarhet att ta massor av bilder när man är på resande fot.

I en artikel kan man läsa om en ung italienare som befann sig på klippan Lions Head i Kapstaden i Sydafrika. Klippan är ett känt turistmål och drar fyra miljoner besökare årligen som vill ta bilder vid den magiska utsikten. Men italienaren ville ta den allra mest spektakulära bilden och riskerade därför livet genom att hoppa över klippans stup på 600 meter. Han hoppade visserligen inte ner för klippan men han gjorde ett jämfotahopp på klippavsatsen, vilket skulle inneburit döden om han snubblade.

Få kontroll över bilden207606-woman-taking-pictures

Att riskera livet för att få en riktigt bra semesterbild är kanske lite dumt. Men det är ingen dum idé att ta riktigt fina och extraordinära bilder på semester. Vill man exempelvis ta en cool bild vid en klippa eller liknande kan man istället köpa sig en selfiestick och ta en bild ovanifrån. Då ser det oerhört coolt ut utan att man behöver ta onödiga risker. Att man regisserar och verkligen bestämmer själv på det här sättet hur bilden ska se ut, är det absolut bästa för att få en fin bild, tipsar Aftonbladet.

Folk gillar resebilder

När det kommer till att ladda upp bilder från sina sociala medier på resor, är det bara att fortsätta. Enligt en undersökning gillar nämligen folk att titta på sina vänners semesterresor även om de själva inte planerar någon resa.

”Hela 97 procent använder dessutom kontaktnätet med vännerna som en källa till information när de är utomlands – för restaurangtips, information om väder och annat.” Läs mer.