Coola hotell

Att bo på hotell har kommit att bli en av mina absoluta favoritsysselsättningar, och vore det inte för att jag hade en sådan stor familj så hade jag troligtvis spenderat tillvaron genom att flytta runt mellan olika hotell.  Men nu när jag hellre prioriterar min familj, så för jag nöja mig med de företagsresor och de få semestrar som vi inom familjen gör varje år.

Det som jag kanske mest gillar med just hotellvistelser är att bedöma rummen på olika sätt. Jag brukar till exempel bedöma hur de är stilmässigt och om rummet har en snygg röd tråd vad gäller design och trender.  Sen brukar jag även kolla efter mer arkitektiska utsagor,  till exempel om rummet är utrustade med en snygg dimmer och om man har en modern LCD-tv. För sådana här saker är ju väldigt viktiga när det kommer till stil och klass i ett hotellrum.

Till sist brukar jag spana efter lite mer lyxiga detaljer om man kan uttrycka sig så. Till exempel vilket material handdukarna är i badrummet och vilken slags tvål man får. Om tvålens märke till exempel är exklusivt får rummet givetvis högre poäng av mig.

Så här bedömer jag mina hotellvistelser. Hur brukar ni gå till väga?