Drömmen om ett eget hus

Ända sedan jag kan minnas så har jag drömt om att bygga mitt alldeles egna hus. Det har varit en dröm jag länge har hållit för mig själv, men nu så är det dags att berätta för alla om mitt livs kanske största projekt. Att bygga ett hus helt själv med mina egna händer.

Detta lär låta som en väldigt stor utmaning i mångas öron, och kanske är det även just därför som jag faktiskt vill att alla ska få reda på vad jag tänker göra. För att bygga ett hus är ju inte en räkmacka direkt, och det kommer att krävas mycket hårt arbete från min sida.  Inte bara när det gäller fysiskt, utan framförallt psykiskt.

För detta husbygget kommer att kräva en hel del planering och tålamod, för ingenting kommer att göras på en dag direkt. Det kommer säkerligen att ta över ett års tid att får färdigt allting, så det gäller att jag verkligen stålsätter mig inför denna tämligen stora utmaning.  För som vi alla vet så byggdes ju inte Rom på en dag direkt, och inte heller kommer mitt drömhus att göra det heller.

Det enda jag alltså kan göra nu är att hoppas på att alla i min omgivning kommer att stötta mig i detta livsverk, förhoppningsvis så har jag uppfyllt  min dröm inom bara ett års tid.