En natt på hotell

Vi har tidigare skrivit om hur man går tillväga för att ”få hotellkänsla hemma”. Så här har vi bland annat skrivit:

http://www.dreamstime.com/-image16292034

Att bo på hotell är något som de flesta gör lite då och då. Ibland kostar vi på oss och bor lite lyxigare, och ibland blir det lite mer spartanskt. När det kommer till det första alternativet om att bo lite lyxigare så kan vi få ut lite mer av vistelsen och med det få en otrolig inspiration som vi kan implementera i våra hem sen.

Därefter informerar vi om hur man kan göra för att få den lyxiga hotellkänslan hemma. Men. Nog för att det är härligt att ha hotell hemma, så är det ännu härligare att bara för några dagar komma iväg. Det är ju nämligen så att även om man har en snygg hotellinredning, en stor och varm säng och så vidare – så saknas det absolut bästa med hotell. Servicen!

Ja, så är det i alla fall för de flesta. Och det är ju någonting speciellt med att vakna upp på ett hotell och veta att en kan stöka ner hur mycket som helst för någon annan kommer ändå att städa upp det. Eller att vakna och bara slå ett nummer på mobilen för att sedan få frukost på sängen.

Har du inte redan bokat en hotellvistelse nu till hösten är det verkligen dags att göra det. Det är den bästa medicinen mot höstdepression och du kommer inte att ångra dig. Om du har pengar över till mer än hotellet rekommenderas också en flygbiljett, just nu finns det många billiga resor och det är ju faktiskt ännu lite härligare att sova på hotell om det är i en stad långt bort. Trevlig höst!