Få hotellkänsla hemma

Att bo på hotell är något som de flesta gör lite då och då. Ibland kostar vi på oss och bor lite lyxigare, och ibland blir det lite mer spartanskt. När det kommer till det första alternativet om att bo lite lyxigare så kan vi få ut lite mer av vistelsen och med det få en otrolig inspiration som vi kan implementera i våra hem sen. Och när vi väl öppnar upp våra ögon så finns det otroligt mycket att hämta:

  • Vad har de för sängar? Ofta är sängarna otroligt sköna så då är det bra att passa på och kolla märket och att även fråga.
  • Om du bor litet och trångt kan du ta inspiration från deras planlösning och hur dem möblerat för att piffa upp stämningen hemma.
  • Att lägga lite fokus på lamporna är ett annat hett tips – både i badrummet men även i allrummet.
  • Vad du kan göra är att känna efter vad du får för ett första intryck av hotellrummet: är det ljust och fräscht, spännande färger eller stilrent och elegant. Sedan tänk på hur du har det hemma.

Gör om gör rätt

Ibland när vi handlar inredning för hemmet så gör vi det lite spontant utan större eftertanke. Det kan lätt bli så att vi inte alls tänker på resterande saker i bostaden. Ofta sker dessa spontana köp när vi handlar billiga prylar då vi inte lägger ner så mycket pengar på dem. Men ska vi tänka långsiktigt så är det de lite dyrare köpen som får oss att bli lyckliga längre. Och att handla sina delar online gör att du får ett stort utbud att välja mellan, allt från lyxiga kök till supersnygga tapeter. Då är det bara din fantasi sen som sätter gränserna. Och att göra om och göra rätt ska vi inte vara rädda för när det kommer till våra hem. Då handlar det om att vi ska trivas till max.

En bra mix handlar om att du ska skaffa dig bra inspiration samt plocka fram din personlighet som ska kunna genomsyra din bostad. Nu när det är inne med att hitta tillbaka till sina rötter och att allt ska bli mer naturligt kan vi verkligen se att denna trend växer och att nu börjar vi även plocka in det stickade i inredningen. Allt för att när vi öppnar ytterdörren ska känna oss så hemma som det bara går.