Resa i present

När någons födelsedag närmar sig kan det vara svårt att veta vad man ska köpa, men ett bra tips är alltid en resa. Flest vuxna önskar sig nämligen en helgresa enligt en undersökning men det finns självklart annat som kan vara minst lika fint att ge bort.

I en artikel på bblat.se kan man läsa om en kvinna som gett sin man en resa till New York i födelsedagspresent. Resan var en överraskning och mannen fick inte veta var de skulle förrän vid avgång. Den födelsedag som skulle firas var mannens 60-årsdag och varför man valt att slå på stort på det här sättet var för att paret inte hade firat sina 50-årsdagar speciellt mycket, och nu ville ta igen det.

Mest eftertraktade presenten7627629-landing-aircraft

Att ge bort en resa till någon i födelsedagspresent är väldigt uppskattat och populärt. Och faktum är att en helgresa är vuxna svenskars mest eftertraktade present. I en undersökning visade det sig nämligen att den här present var mest uppskattad hos både män och kvinnor, och den var även presenten som flest ville ge. 51 procent av kvinnorna svarade att de mest ville ha en helgresa medan siffran var 28 procent bland männen. Läs mer.

En personlig present

Självklart är det inte alla som har lust eller råd att ge bort en resa och det finns mängder av andra fina presenter man kan ge bort. Tycker man det är viktigt att ge en personlig present kan det vara smart att skicka en skräddarsydd present hem till den som fyller år. Detta kan man exempelvis göra med hjälp av Godisboxen och mer om det läser man här. Ett annat tips för att verkligen se till att presenten är personligt, är att göra den själv.