Hotellstädning

Den lyx som är hotellstädning är verkligen ingenting att underskatta. Tänk att ha en vild kväll på hotellrummet med bästa kompisarna – kanske någon hoppat lite i sängen och en annan smulat ned lite på golvet – och dagen efter när man kommer tillbaka från promenaden eller cykelturen, så är rummet som nytt igen! Tänk om man kunde ha det så hemma!

Där, i hemmet, skräpar man ned och smutsar ned tyger, ytor av glas, trä, plast och metall… Det hade verkligen varit skönt om det plötsligt kunde komma in en liten armé av hotellstädare som bara gjorde att det såg lika fräst, nytt och rent ut som det gör på ett hotellrum.

Det är klart att hotellstädning inte ingår på alla hotell, eller att det ingår i olika stor skala, men generellt kan man förvänta sig att ha det förhållandevis fritt från smuts (både när man anländer och när man återvänder till hotellrummet dagen efter), ifall det är ett OK hotell eller bättre. Att ha det rent och snyggt omkring sig är ju just en av de sakerna man betalar för när man bor på hotell. Städning är en viktig lyx för mången resenär.

Nog vore det underbart om man hade det rent och städat runt omkring sig hur som helst – och att slippa göra det själv?