Jag älskar inredning

Jag har alltid tillhört dom som verkligen älskar allting som har med inredning att göra. För inte bara är det något som man faktiskt kan syssla med som professionellt yrke, utan man kan även få utlopp för sin kreativitet på fritiden. Får vi kan ju redan nu alla konstatera att det är inte lätt att få ett jobb i inredningsbranschen. Och kanske beror inte detta just på att det inte behövs inredare, för aldrig har intresset för inredning och dekoration varit sås tor som idag.

Det kan kan konstatera är i alla fall att trots intresset för inredning har ökat, så finns det fortfarande ingen större seriös utbildning inom området. Något som faktiskt är ganska konstigt med tanke på hur många utbildningar inom inredning det finns runt om i världen. Men av någon anledning så har Sverige inte riktigt hängt med i detta.

Sverige som för övrigt nu för tiden bara skryter om vilket bra land vi är som har blivit så duktiga på design och form. Men den enda designen vi verkar ha sopat under mattan är inredningsdesignen. Den är ju minst lika viktig som de andra. Nej skärpning Sverige. Jag vill se en utbildning inom inredning snarast.